Ο Τζολάκης στον Φοίνικα Χανίων – Τι “απίστευτο” είπε στα παιδιά…

Ποδόσφαιρο 18 Ιουνίου 2021, 22:02

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη καταγράφηκε στην Ακαδημία του Φοίνικα Χανίων, καθώς το παρών στην προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών έδωσε ο Κωσταντής Τζολάκης.

Αποδεχόμενος τη σχετική πρόσκληση που του έγινε, ο Χανιώτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Ακαδημία, μιλώντας στα παιδιά για τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, την εξέλιξη που έχει καταγράψει και το πώς νιώθει ως επαγγελματίας.

Αυτό που ξεχωρίζει, απ’ όσα είπε στα παιδιά είναι πως αυτό που θα πρέπει αρχικά να κοιτάζουν είναι το σχολείο τους και τα μαθήματα και ύστερα το ποδόσφαιρο!

Mε τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Δημ. Ακουμιανάκη.

Η φανέλα που υπέγραψε ο Τζολάκης.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Φοίνικας Χανίων έχει ως εξής:

Με μεγάλη χαρά, μικροί και μεγάλοι, υποδεχτήκαμε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις τον διεθνή νεαρό τερματοφύλακα, και παίκτη του Ολυμπιακού Κωσταντή Τζολάκη….

Ο Κωσταντής, μίλησε στους μικρούς αθλητές, πάντα με το ήθος που τον διακρίνει, για τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, για την εξέλιξη του, για την μέχρι τώρα πορεία του, για την καθημερινότητα του σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και επεσήμανε στα παιδιά, ότι πρώτα το σχολείο και τα μαθήματα, κι έπειτα το ποδόσφαιρο!

Απάντησε με χαρά σε αρκετές ερωτήσεις που του έγιναν, υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, βγήκε αρκετές φωτογραφίες και μοίρασε απλόχερα χαμόγελα στα παιδιά…

Τέλος, ο Κωσταντής, χάρισε στην Ακαδημία μας, την μπλούζα από την ομάδα που αγωνίζεται, υπογεγραμμένη, όπου θα μπει σε περίοπτη θέση στα γραφεία της ομάδας μας…

Με την σειρά μας, όλοι εμείς στον Φοίνικα Χανίων Ιταλική Ακαδημία, ευχόμαστε στον Κωσταντή, να είναι υγιής πάντοτε, να συνεχίσει με πείσμα και επιμονή να κυνηγά τα όνειρα του, καθώς ευχόμαστε να τον δούμε το συντομότερο, ως φύλακα άγγελο, της εστίας της εθνικής μας ομάδας ανδρών..

Κωσταντή, συνέχισε σεμνά και ταπεινά, με ήθος, αξίες, αρχές και ιδανικά..

Το μέλλον σου ανήκει….

Το αξίζεις…

Τιμή μας η παρουσία σου στην προπόνηση των τμημάτων μας…

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad