Ο Τζιλιβάκης για την προετοιμασία Παπαστάμου και Κάχρη

Κολύμβηση | 30 Ιουνίου 2021, 16:27

Στην Αθήνα βρίσκονται πλέον οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Kάχρης, απ' όπου και θα συνεχίσουν πλέον την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους αντίστοιχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων νεανίδων.

KTEO Κρήτης

Σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάζει η ιστοσελίδα pisina.net, φιλοξενώντας μάλιστα δηλώσεις του προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστα Τζιλιβάκη. Οπως προκύπτει απ’ όσα λέει ο Χανιώτης τεχνικός, η μετάβαση των δύο πρωταθλητών του ΝΟΧ από τα Χανιά στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία λόγω του καύσωνα και της θερμοκρασίας που έχει αυτή τη στιγμή το νερό στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων. Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή το νερό στην πισίνα είναι στους 31 βαθμούς!

Οπως τονίζει ο κ. Τζιλιβάκης: «Από την Τρίτη το πρωί (29/06), βρισκόμαστε στην Αθήνα και όχι στα Χανιά, γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες εγκατέλειψαν την πόλη της Κρήτης και ήρθαν στην πρωτεύουσα λόγω καύσωνα. Η θερμοκρασία νερού στην ανοιχτή πισίνα των Χανίων έφτασε τους 31 βαθμούς Κελσίου, κάτι που είναι απαγορευτικό για μία σωστή προετοιμασία αθλητών, υψηλού επίπεδου. Ετσι φύγαμε άρον άρον από την Κρήτη με τον Απόστολο Παπαστάμο, που προετοιμάζεται για το Τόκιο και με τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Εκεί θα συμμετέχει στα 400μ. και στα 800μ. ελεύθερο και προσανατολισμός του είναι τα 800μ., εκεί όπου αρχική του επιδίωξη είναι η συμμετοχή του στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Αλέξανδρος διαθέτει εμπειρία με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 και είναι ένας αθλητής, που βήμα βήμα μπορεί να πετύχει μία διάκριση στην Ρώμη, με κυρίαρχο στόχο τα 800μ. ελεύθερο».

Σημειώνεται πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης θα διεξαχθεί στην Ρώμη το διάστημα μεταξύ 6 0 11 Ιουλίου. Την αποστολή η αποστολή έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες από την Κολυμβητική Ομοσπονδία αναμένεται να συγκροτήσουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες απ’ όλη τη χώρα.

Synagogi

Rabona ad