Ο Τσιριγώτης… στο μικροσκόπιο

Επισκοπή | 11 Ιουνίου 2021, 7:01

Στο μικροσκόπιο ομάδων της Super League 2 άσχετα απ' το γεγονός ότι η Επισκοπή ενδεχομένως θα βρίσκεται εκεί τη νέα περίοδο έχει καταφέρει να "αναρριχηθεί" ο Θοδωρής Τσιριγώτης.

Μετά μάλιστα την τελευταία, εντυπωσιακή του εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στον Ιάλυσο όπου σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του, φτάνοντας τα 7 σε σύνολο φέτος στην Football League, κατάφερε να στρέψει ακόμα περισσότερο τους προβολείς πάνω του.

Η αναφορά γίνεται μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος σε λίγες ημέρες (23/6) αναμένεται να “κλείσει” τα 21 του χρόνια, είναι δηλαδή στο ξεκίνημα ουσιαστικά της καριέρας του και αναμφίβολα κρίνεται ως λογικό να έχει αρχίσει να ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους. Σίγουρα βέβαια και η Επισκοπή θα επιχειρήσει να διατηρήσει τον Τσιριγώτη στο δυναμικό της, ο οποίος άλλωστε με δηλώσεις του στο athlitiko μετά τη νίκη επί του Ιάλυσου είχε πει πως νιώθει πολύ ευτυχισμένος που βρίσκεται στο Ρέθυμνο, ενώ δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει για το τι θα κάνει στο μέλλον.

Ο Τσιριγώτης αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Επισκοπή, ουσιαστικά φέτος όμως κάνει τις πολύ σημαντικές εμφανίσεις, αυτές που τον καταξιώνουν ως τον πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής στο νότιο όμιλο της Football League με τα 7 γκολ που έχει πετύχει.

 

 

 

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad