Ο Τσιμπάκης στην Κ17 του Ιωνικού

Super League 1 11 Ιουνίου 2021, 14:23

Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα ο Ιωνικός εν όψει της επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και των ομάδων που είναι να "κατεβάσει" στα πρωταθλήματα υποδομών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Αντώνης Τσιμπάκης αναλαμβάνει νέος προπονητής στην Κ17 ενώ παράλληλα θα έχει και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ερασιτεχνική Ακαδημία.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει περάσει πάντως και στο παρελθόν από τον Ιωνικό, όντας προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας πριν από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού είναι η εξής:

Ο Αντώνης Τσιμπάκης νέος προπονητής της Κ17 και Τεχν. Διευθυντής στην Ερασιτεχνική Ακαδημία

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος αναλαμβάνει νέος προπονητής της Κ17 (Super League 1) και Τεχν. Διευθυντής στην Ερασιτεχνική Ακαδημία.

Ο Αντώνης Τσιμπάκης γεννήθηκε στις 28/2/1972 στη Νίκαια, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α’ και έχει υπάρξει στην ίδια θέση, προπονητής-Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας, προ διετίας. Έχει σημαντική εμπειρία επί σειρά ετών, αφού έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Εθνικό Αστέρα και πέρυσι ήταν στον Εθνικό Πειραιώς).

Εχει διατελέσει επίσης πρώτος προπονητής στην ομάδα του Πανερυθραϊκού για 8 χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αθήνας καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνών, εξελίσσοντας και προωθώντας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αρκετά ταλέντα. Έχει υπάρξει Τεχνικός Σύμβουλος στην Εθνική ομάδα των E.Δ.&Σ.A.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Αντώνη Τσιμπάκη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad