Έπειτα από τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (15/06) προέκυψε το νέο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Σούδας.
Εν συνεχεία το νέο διοικητικό συμβούλιο συστάθηκε σε σώμα. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Άρη Σούδας μας δίνει τις λεπτομέρειες:
«Από το Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθμ. 98/17-6-2022 συνεδρίαση το νεοεκλεχθέν Διοικητικό Συμβούλιο συστάθηκε σε σώμα και καθορίσθηκαν τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των μελών, όπως προβλέπεται και από το καταστατικό του σωματείου.
Η σύσταση του νέου 13μελές Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι η κάτωθι:
Τριλιράκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος
Κλωθάκης Δημήτριος, Αντιπρόεδρος
Πυροβολάκης Χαράλαμπος, Γενικός Γραμματέας
Τζανάκης Χαράλαμπος, Ταμίας
Τζουγανάκης Εμμανουήλ, Α’ Αντιπρόεδρος
Κατσαντώνης Μιχαήλ, Β’ Αντιπρόεδρος
Ντακάκης Πολύδωρος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
Γελασάκης Μάριος, Αναπληρωτής Ταμίας
Μπενάκης Εμμανουήλ, Γενικός Αρχηγός
Κολιακουδάκης Δημήτριος, Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός
Πισσαδάκης Εμμανουήλ, Έφορος Υλικού
Τσουπάκης Κωνσταντίνος, Μέλος
Κλωθάκης Νικόλαος, ΜέλοςΕυχαριστούμε το απερχόμενο Δ.Σ. για την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά του. Συνεχίζουμε πλέον, παλιοί και νέοι, ενωμένοι και πιο δυνατοί με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με μοναδικό στόχο τη στήριξη και την περαιτέρω ενίσχυση του Άρη Σούδας.»
