Ο τραυματισμός Θεοδωρίδη και η “πρώτη” Λεωνιδόπουλου

Πλατανιάς | 1 Νοεμβρίου 2020, 19:34

Ενα άτυχο γεγονός συνέβη για τον Πλατανιά λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα με την Δαμάστα. Αποτέλεσμα ήταν ν' αλλάξουν ουσιαστικά τα αγωνιστικά πλάνα για τον Γιώργο Κόλτζο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η παρουσία στην 11άδα για τον Παρασκευά Νομικό προέκυψε αιφνιδιαστικά επί της ουσίας, καθώς υπό άλλες συνθήκες θα ξεκινούσε στο βασικό σχήμα ο Σωτήρης Θεοδωρίδης. Παρ’ όλα αυτά, στην προθέρμανση ο βασικός επιθετικός του Πλατανιά είχε την ατυχία να τραυματιστεί, με συνέπεια να αλλάξει έτσι η 11άδα και να προκύψει η είσοδος του Νομικού στο βασικό σχήμα.

Από ‘κει και πέρα, την πρώτη του εμφάνιση και για την ακρίβεια… επανεμφάνιση μετά τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποίησε με τη φανέλα του Πλατανιά ο Νάσος Λεωνιδόπουλος, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κυρίως -γιατί στην επανάληψη και ειδικότερα προς το τέλος φάνηκε να χάνει δυνάμεις, έδειξε να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του στη συνέχεια της σεζόν.

Το τρίτο σημείο που χρήζει αναφοράς από το παιχνίδι του Πλατανιά απέναντι στη Δαμάστα, αφορά το ότι ο Κόλτζος δεν προχώρησε σε αλλαγή, χρησιμοποιώντας τους ίδιους 11 από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος…

Estrella
Auto KCS