«Ο θαυμαστός κόσμος της κωπηλασίας» (pics)

Άλλα Αθλήματα | 13 Μαρτίου 2017, 12:00

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της κωπηλασίας σε όλη τη χώρα ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας και παγκόσμιος πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Χανιά.

Συνοδευόμενος από τον προπονητή του ΝΑΟ Σούδας Δάνο Χωματά ο κ. Γκουντούλας επισκέφτηκε το 3ο, το 4ο, το 6ο και το Γυμνάσιο Σούδας, με σκοπό να μυήσει τους μαθητές στον κόσμο και τα μυστικά του αθλήματος.

Η ενημέρωση του ΝΑΟ Σούδας αναφέρει τα εξής:

Την ευκαιρία να μυηθούν στον… θαυμαστό κόσμο της κωπηλασίας είχαν οι μαθητές τεσσάρων Γυμνασίων των Χανίων το πρωί της Παρασκευής (10/03).

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης της κωπηλασίας της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας και παγκόσμιος πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας, συνοδευόμενος και από τον προπονητή του ΝΑΟ Σούδας Δάνο Χωματά, πραγματοποίησε επισκέψεις στο 3ο, 4ο, 6ο και στο Γυμνάσιο Σούδας.

Η ενημέρωση του ΝΑΟ Σούδας αναφέρει τα εξής:

Στον θαυμαστό κόσμο και τα μυστικά της κωπηλασίας είχαν την ευκαιρία να μυηθούν οι μαθητές τεσσάρων Γυμνασίων των Χανίων και συγκεκριμένα του 3ου, 4ου, 6ου και Σούδας το πρωί της Παρασκευής 10/3/2017. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας και παγκόσμιος πρωταθλητής Απόστολος Γκουντούλας, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της κωπηλασίας της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, με την παρουσία και του προπονητή του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ Δάνου Χωματά, πραγματοποίησαν επισκέψεις στα ανωτέρω γυμνάσια με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος και τη γνωριμία του από τους μικρούς μαθητές. Το διήμερο αφορούσε επισκέψεις σε σχολεία την Παρασκευή 10/3 και το πρωί του Σαββάτου 11/3 τεστ και τεχνική στην προπόνηση της κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Το Σάββατο 11/3 ολοκληρώθηκε το διήμερο της κωπηλασίας στα Χανιά και μια ακόμη προπονητική συνάντηση με προπονήσεις και τεστ από 24 νέους αθλητές του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ που επικεντρώθηκαν στην τεχνική της κωπηλασίας.

Γι αυτό το λόγο η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Απόστολου Γκουντούλα και η ομιλία του στους μελλοντικούς μας πρωταθλητές ήταν πολύ σημαντική. Οι αθλητές και οι αθλήτριες γεννημένοι το 2003, 2004 , 2005 και 2006 που προπονήθηκαν και πραγματοποίησαν τα τεστ υπό την επίβλεψη του προπονητή Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Απόστολου Γκουντούλα ήταν οι:

ΣΓΟΥΡΟΥ ΖΩΗ, ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΝΕΟΦΙΛΛΗ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΧΩΜΑΤΑ ΦΑΝΗ, ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΒΑΛΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΗΓΑΚΗΣ ΝΩΝΤΑΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΡΙΑΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΝΙΕΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΣΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΥΡΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΛΗΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, ΜΗΤΣΚΟΛΑΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΜΑΛΕΦΙΤΣΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

Ο προπονητής Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Απόστολος Γκουντούλας, μαζί με τους προπονητές του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ Δήμητρα Λαδάκη και Δανιήλ Χωματά, συνεχάρησαν τους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια τους και τους ευχήθηκαν να συνεχίσουν αν αθλούνται και ότι με σκληρή δουλειά, με προγραμματισμό μπορούν να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Kopilasia episkepsi se sxoleia1

Kopilasia episkepsi se sxoleia2

Kopilasia episkepsi se sxoleia3

Kopilasia episkepsi se sxoleia4

Kopilasia episkepsi se sxoleia5

Kopilasia episkepsi se sxoleia6

Kopilasia episkepsi se sxoleia7

Kopilasia episkepsi se sxoleia8

Kopilasia episkepsi se sxoleia9

Kopilasia episkepsi se sxoleia10

Kopilasia episkepsi se sxoleia11

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana