Ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών στο Λίντο

Βόλεϊ | 19 Ιουνίου 2021, 15:51

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών φαίνεται να είναι η αρχή από μία σειρά μεγάλων διοργανώσεων που θα φιλοξενηθούν στο Λίντο.

Αυτό προέκυψε με αφορμή την παρουσία της εθνικής ομάδας Γυναικών στο Ηράκλειο, για την προετοιμασία της στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Ο επόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών αποφασίστηκε να γίνει στο Ηράκλειο, ενώ θα υπάρξει συζήτηση και για τον τελικό των Ανδρών. Παράλληλα επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων 2024.
Οι ειδήσεις αυτές προέκυψαν από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο, οι οποίοι συναντήθηκαν στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας στην Κρήτη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας και ευχήθηκε στα κορίτσια καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του απένειμε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στο βόλεϊ και την αγάπη του και τη στήριξή του στις Εθνικές ομάδες.

Παράλληλα, οκ. Αυγενάκης, συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο για την δουλειά που κάνει στην Ομοσπονδία και μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία που έχουν.

«Η αθλητική εγκατάσταση αυτή, με το μεγάλο έργο δαπάνης 12.5 εκ ευρώ που σχεδιάζουμε, θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και θα είναι στην διάθεση σας, για μεγάλες διοργανώσεις» ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης που συνεχάρη τον Γ. Καραμπέτσο για το έργο του στην ΕΟΠΕ, καθώς επίσης τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και τους εργαζόμενους του σταδίου, για τις εργατοώρες που αφιερώνουν ώστε η εγκατάσταση να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γ. Καραμπέτσος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, σημειώνοντας ότι χωρίς τη βοήθειά Εθνική γυναικών δεν θα μπορούσε να κάνει προετοιμασία, χαρακτήρισε στολίδι το Λίντο, το οποίο είχε επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια και ανέφερε ότι ήδη “κλείδωσε” ο τελικός Κυπέλλου γυναικών, αλλά και άλλες διοργανώσεις που θα σχεδιαστούν στο μέλλον.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε ότι επιθυμία όλων είναι το Λίντο να αποτελέσει το σπίτι του βόλεϊ και τόνισε την ετοιμότητα για τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε το ΕΑΚΗ πρόσφερε στα κορίτσια αναμνηστικά δώρα με κρητικά προϊόντα (μέλι, τσικουδιά, αρώματα και σαπούνια) που πρόσφεραν χορηγοί από την Κρήτη. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, παραβρέθηκαν ακόμη η αντιπρόεδρος Εύα Σημαιάκη, η ταμίας Μαρία Τσικανδυλάκη και τα μέλη της διοίκησης Μαρία Παπαδάκη (τη βοήθειά της και τον ρόλο που έπαιξε για την παρουσία της Εθνικής στο Ηράκλειο εξήρε ο Υφ. Αθλητισμού), Νίκη Χατζηπαπά και ο διευθυντής του κλειστού γυμναστηρίου Γιώργος Κεφάκης.

 

JoyMachine

Rabona ad