Ο στόχος των πλέι οφ και η απουσία του Παράσχου από τον πάγκο!

Πλατανιάς | 2 Απριλίου 2016, 19:57

"Ετοιμος" είναι ο Πλατανιάς για ν’ αντιμετωπίσει την Ξάνθη στο πλαίσιο της 28ης ή αλλιώς της τρίτης από το τέλος αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ένα παιχνίδι που εφόσον το κερδίσει ο Πλατανιάς, θα καταφέρει να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το θέμα είναι τι θέλει αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς να κάνει… Ενδιαφέρον σε αυτές τις περιπτώσεις παρουσιάζει τι λέγεται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν πολύ να βρεθούν 5οι ή ενδεχομένως μέσω της 6ης θέσης να μετάσχουν στα πλέι οφ. Πάντως ειδικότερα αυτή η αγωνιστική είναι πολύ σημαντική, αφού και τρία από τα άλλα παιχνίδια του προγράμματος έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα πλέι οφ και σε κάθε περίπτωση το βράδυ της Κυριακής θα έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος λόγω της τιμωρίας του θ’ αναγκαστεί να παρακολουθήσει την προσπάθεια των παικτών του όχι από τον… συνηθισμένο του χώρο, αυτόν στον πάγκο, αλλά από σημείο στην κερκίδα ή ενδεχομένως σε κάποιο μπουθ του γηπέδου Περιβολίων

Απομένει να φανεί λοιπόν εάν αυτό το στοιχείο θα μετρήσει υπέρ ή κατά για τον Πλατανιά, με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να αναμένεται να έχει την πλήρη ευθύνη της καθοδήγησης και της γενικής εποπτείας στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γκουτσίδης ο οποίος είναι πολλά χρόνια ως γνωστόν άμεσος συνεργάτης του Παράσχου και σίγουρα είναι ένας προπονητής που έχει όλες τις δυνατότητες να καλύψει αυτό το έκτακτο κενό που έχει παρουσιαστεί. Ο δε Παράσχος είναι γεγονός ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα και θα είναι, εν ολίγοις, σα να κάθεται ο… ίδιος στον πάγκο την Κυριακή.

Estrella