«Ο στόχος μου είναι να φτάσω ψηλά στην Κύπρο» (video)

Face Control | 9 Νοεμβρίου 2016, 21:23

Μετά την όμορφη Λεμεσό το athlitiko.gr έφτασε στο Λιοπέτρι, που ανήκει στην επαρχία Αμμοχώστου και είναι ένα από τα Κοκκινοχώρια, τα οποία πήραν το όνομά τους από το έδαφος τους που είναι κόκκινο.

axyronas

Η ομάδα του χωριού, ο Αχυρώνας, πήρε το όνομά της από τη Μάχη του Αχυρώνα Λιοπετρίου του 1958, κατά την οποία σκοτώθηκαν ηρωικά τέσσερις αγωνιστές της ΕΟΚΑ σε μάχη ενάντια στη Βρετανική αποικιοκρατία.

platinakis kasotakis1

Στον Αχυρώνα Λιοπετρίου αγωνίζεται ο νεαρός Χανιώτης ποδοσφαιριστής Θοδωρής Πλατινάκης, αλλά και ο συμπαίκτης του στην Κ19 του Κισσαμικού και Ηρακλειώτης στην καταγωγή, Γιώργος Κασωτάκης.

platinakis rotoklis kasotakis

Ο Πάρης Ροτοκλής μαζί με τους Πλατινάκη, Κασωτάκη

Ο κ. Πάρης Ροτοκλής, που μεσολάβησε για τη μετακίνηση των παιδιών στην κυπριακή ομάδα, μας… ξενάγησε στις γύρω περιοχές του Λιοπετρίου και καταλήξαμε στο βοηθητικό γήπεδο (πράγμα πρωτόγνωρο για ομάδες Γ’ Εθνικής -και όχι μόνο- στην Ελλάδα) του Αχυρώνα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.

karannikis rotoklis

Ο γενικός αρχηγός του Αχυρώνα Δημήτρης Καραννίκης συζητάει με τον Πάρη Ροτοκλή

Εκεί μας υποδέχτηκαν με… έκπληξη οι άνθρωποι της ομάδας, αφού στην Κύπρο δεν υπάρχει η κατάλληλη προβολή στα θεωρητικά μικρά πρωταθλήματα, και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για λίγη ώρα με τον προπονητή Μιχάλη Στυλιανού και τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Καραννίκη.

Πλατινάκης: Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι τα περίμενα

platinakis kasotakis2

Ο Πλατινάκης, που διακρίνεται ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές, στο περιθώριο της συνέντευξής του στο athlitiko.gr μας τόνισε πώς αν δεν ήταν ο πρώην προπονητής του στον Κισσαμικό, Πάρης Ροτοκλής, δεν θα είχε κάνει το ταξίδι στην Κύπρο και τον ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντική βοήθειά του.

Το βίντεο με τη συνέντευξη του Πλατινάκη, στην οποία αναφέρεται στη μέχρι τώρα παρουσία του στην Κύπρο και στα μελλοντικά του σχέδια:

Κασωτάκης: Ο Θοδωρής αν συνεχίσει έτσι θα είναι του χρόνου ψηλότερα

platinakis kasotakis

Με θερμά λόγια εκφράστηκε για τον Θοδωρή Πλατινάκη ο συμπαίκτης του στον Αχυρώνα (αλλά και πέρσι στην Κ19 του Κισσαμικού), Γιώργος Κασωτάκης, που παράλληλα μίλησε και για τις δικές του φιλοδοξίες.

Το βίντεο της συνέντευξης του νεαρού τερματοφύλακα:

Στυλιανού: Το μέλλον ανήκει στον Θοδωρή

Ποδοσφαιριστή παραπάνω κατηγορίας χαρακτήρισε τον Θοδωρή Πλατινάκη ο προπονητής του στον Αχυρώνα Λιοπετρίου Μιχάλης Στυλιανού, μιλώντας στο athlitiko.gr.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ… ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ

semirtzidis

Λίγο πριν την αναχώρησή μας από το γήπεδο του Λιοπετρίου… πέσαμε πάνω σε έναν παλιό γνώριμο των ομάδων της Κρήτης, τον Κώστα Σεμιρτζίδη. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στη Δ’ και στη Γ’ Εθνική με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2005-2007) και στη Γ’ Εθνική με τη Χερσόνησο (2008-2010), στην οποία είχε συμπαίκτη τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπουρμπάκη, για τον οποίον μάλιστα μας έκανε ειδική αναφορά.

Επιμέλεια-Αποστολή στην Κύπρο: Λευτέρης Αντωνακάκης

karta antonis garden