Ο Στοΐλας νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού

Football League 21 Σεπτεμβρίου 2020, 19:43

Επιστροφή στον πάγκο του Πανσερραϊκού μετά από δύο χρόνια για τον Πέτρο Στοΐλα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Στοΐλας έκατσε στον πάγκο του Πανσερραϊκού (ως υπηρεσιακός) την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε μία δύσκολη περίοδο για τα “λιοντάρια”, τα οποία -ουσιαστικά χωρίς διοίκηση- δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό παρά την εντυπωσιακή νίκη στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (με 3-0).

Ο Πέτρος Στοΐλας κάθισε επίσης στον πάγκο των Τρικάλων και της Κέρκυρας (ως πρώτος προπονητής), ενώ ήταν συνεργάτης – βοηθός του Σωτήρη Αντωνίου (Σπάρτη), του Παναγιώτη Σπανού (Δόξα και Κέρκυρα) και του Κώστα Βασιλακάκη (Δόξα).

Έχει διατελέσει ακόμη προπονητής στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Σερρών και στην 2η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και σκάουτερ στην Εθνική Παίδων. Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Πέτρο Στοΐλα. Η εξέλιξη του επιτυχημένου πλάνου, προς την κορυφή, περνά μέσα απο έναν νέο προπονητή, που διαθέτει γνώσεις προπονητικής, επιπέδου UEFA Pro, με εμπειρίες στις δύσκολες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία στο έργο ενός Σερραίου προπονητή που η καταξίωση του, περνά απο τον Πανσερραϊκό.»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards