Ο Σωτηρίου στο athlitiko για την επίμαχη φάση

Πλατανιάς | 20 Ιανουαρίου 2016, 20:32

Στο καλό κλίμα που επικράτησε γενικά στο γήπεδο των Περιβολίων κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, στέκεται με δηλώσεις του στο athlitiko.gr o τερματοφύλακας του Πλατανιά Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο κορυφαίος για πολλούς της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ελλάδος, επισημαίνει παράλληλα ότι ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει για την επίμαχη φάση με τον Κουλιμπαλί είναι υπερβολικός.

Χαρακτηριστικά ο Σωτηρίου αναφέρει: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας και το αποτέλεσμα ήταν αναμφισβήτητα θετικό, καθώς παίζαμε με τον πρωταθλητή και μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολύ καλό και τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ευχαριστήθηκαν την αναμέτρηση που είχε ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος.

Δε νομίζω ότι ένα ή δύο αντικείμενα που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο και τα οποία είδα κατά την προθέρμανσή μου, είναι ικανά να αμαυρώσουν αυτήν την εικόνα. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο μία ενστικτώδης κίνηση που οφειλόταν στην ένταση της στιγμής. Ακόμα και αν έπεσε κάτι, δεν νομίζω ότι έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου συμπαίκτη μου.

Περιστατικό στο οποίο όπως είδατε και ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια. Εγώ προσωπικά δεν είδα τι ακριβώς έγινε, όμως θα πω ξανά αυτό που οι περισσότεροι παρατήρησαν, ότι δηλαδή η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πάντως ότι ο θόρυβος γύρω από την επίμαχη φάση είναι υπερβολικός και σε καμία περίπτωση δεν βοηθά το άθλημα που υπηρετούμε». 

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος με τις αποκρούσεις του βοήθησε καθοριστικά ώστε ο Πλατανιάς να γίνει η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αναφορικά με το ματς τόνισε: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια, τόσο βαθμολογικά όσο και στη ψυχολογία της ομάδας ενόψει και των επόμενων πολύ δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Ξέραμε ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους και με τη σωστή τακτική που είχαμε, στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad