Ο Σκύβαλος ανέλαβε το “τιμόνι” της Ρόδου

Γ' Εθνική 30 Ιανουαρίου 2023, 11:18

Η ήττα της Ρόδου στην έδρα του Πανηλειακού (1-2) οδήγησε σε παραίτηση τον Νίκο Κουρμπανά, με τον Μανώλη Σκύβαλο να είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία.

Ο μέχρι πριν από λίγο διάστημα προπονητής του ΑΟΑΝ θα αναλάβει τα “ελάφια” στην προσπάθεια που κάνουν για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Ρόδος μετά από τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής έπεσε από την κορυφή, μένοντας στους 22 βαθμούς, με Πανιώνιο και Αιολικό να την περνούν (24).

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

Ο Μανώλης Σκύβαλος είναι ο νέος προπονητής της Ρόδου, μετά την αποδοχή εκ μέρους της διοίκησης , την παραίτηση του Νίκου Κουρμπανά.

Ο Μανώλης Σκύβαλος ανερχόμενος προπονητής με πολλές γνώσεις στην κατηγορία αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα και ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τα επόμενα βήματά του, ως επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Από σήμερα θα βρίσκεται στην Ρόδο και από αύριο θα έχει συναντήσεις με παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Ευχόμαστε στον Νίκο Κουρμπανά ότι καλύτερο στην προπονητική πορεία του. Ο Νίκος ήταν , είναι και θα παραμείνει ένας καλός φίλος όχι μόνο της ομάδας αλλά και των ανθρώπων της, αφού πιστεύουμε πως ήταν είναι και θα είναι κοντά στην Ρόδο.

 

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad