Ο Σκουλουδάκης και οι υπόλοιποι “μικροί”

Πλατανιάς | 19 Ιουλίου 2016, 23:50

Θα μπορούσε ο Πλατανιάς να έχει φέτος περισσότερες λύσεις και ακόμα πιο μεγάλο βάθος στο ρόστερ του όσον αφορά τις επιλογές του Παράσχου; Ενδεχομένως, αν ληφθεί υπόψη το πράγματι πολύ ωραίο γκολ που σημειώνει ο Σκουλουδάκης στο φιλικό με την Πιρίν.

Ο τρόπος που ο “μικρός” στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, την οποία αφού στοπάρει ωραία, στη συνέχεια εκτελεί, δείχνει ότι σα να τον διακρίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει λόγω της δεύτερης χρονιάς που διανύει στον Πλατανιά, έχοντας δηλαδή βγάλει ήδη μια ολόκληρη πρώτη σεζόν με μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, επομένως δεν αποκλείεται εφόσον ειδικότερα συνεχίσει ανάλογα, ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής να υπολογίζεται περισσότερο και βασικά να μπορέσει να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Στον Πλατανιά, αυτό θέλουν κιόλας, βλέποντας μεταξύ άλλων και τον Παπανικολάου, ένα παιδί 18 χρονών που δεν έχει ξαναπροπονηθεί με την “μεγάλη” ομάδα, να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στην προετοιμασία…

Ο Παράσχος θα ήθελε σίγουρα οι “μικροί” του (είναι ακόμα και ο Ζίκο) να παίρνουν συνεχώς πρωτοβουλίες και να παρουσιάζονται βελτιωμένοι έτσι ώστε μέσα στη χρονιά να μπορέσει να τους δώσει ευκαιρίες.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad