Ο σκεπτικισμός στο… ζενίθ!

Α.Ο. Χανιά | 14 Μαρτίου 2016, 23:13

Μεγάλη είναι η στενοχώρια και ακόμα μεγαλύτερος ο σκεπτικισμός που επικρατούν στις τάξεις του Α.Ο.Χανιά μετά την ήττα από την Καλλιθέα στα Περιβόλια.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο γήπεδο την Καθαρά Δευτέρα (όσοι έπαιξαν με Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση), ωστόσο ήταν φανερό ότι το ηθικό ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στον ΑΟΧ προσπαθούν να συνέλθουν από την νέα ήττα και θα επιδιώξουν αυτό να γίνει σύντομα, ενόψει και του “τελικού” με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Από τη μία, εκείνο που δημιουργεί ερωτηματικά είναι η επιθετική δυστοκία, αφού ο ΑΟΧ συνεχίζει να έχει αρνητικό ρεκόρ, με μόλις 2 γκολ μέσα στο 2016 και ως γνωστόν, χωρίς γκολ, δεν υπάρχουν νίκες!

Από ην άλλη, η διοικητική αστάθεια που επικρατεία, επιτείνει την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι και τις προοπτικές που υπάρχουν. Οι δηλώσεις του Ηρακλή Νύκταρη περισσότερο μπέρδεψαν, παρά έδωσαν λύσεις, συνεπώς, το συγκεκριμένο “μέτωπο” παραμένει το ίδιο ομιχλώδες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Θωμάς Γράφας μπορεί να υπολογίζει στον Θανάση Δεινόπαπα που εξέτισε τη μία αγωνιστική τιμωρίας του, ενώ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Νάκα, Διαμαντόπουλο που προπονούνται κανονικά (ο δεύτερος ήταν στην αποστολή με την Καλλιθέα).

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad