Ο “προστατευτικός” Λαμπρόπουλος και το (κακώς) ακυρωθέν γκολ του Μενδρινού

Πλατανιάς Διαιτησία | 3 Οκτωβρίου 2016, 13:00

Ως μέτρια -αν όχι κακή- μπορεί να χαρακτηριστεί η διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου στον αγώνα του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό. Ο διαιτητής από την Ηλεία μπορεί να του χρεωθεί ότι διέκοπτε για… ψύλλου πήδημα το παιχνίδι, σταματώντας τον όποιο ρυθμό μπορούσε να δημιουργηθεί.

Ο Λαμπρόπουλος προκάλεσε μάλιστα μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες του Πλατανιά αλλά και στον κόσμο, αφού ήταν ιδιαιτέρως “προστατευτικός” για τον Παναιτωλικό. Δεν έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά είχε μία κακή διαιτησία. Εάν δηλαδή σε ένα παιχνίδι, η καλή διαιτησία κρίνεται με το να περνάει… απαρατήρητος ο διαιτητής, αυτό όχι μόνο δε συνέβη στα Περβόλια την Κυριακή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λαμπρόπουλος έγινε με τα συνεχή του σφυρίγματα ο πρωταγωνιστής και σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικός.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται ότι στη φάση που ο Πλατανιάς -με τους παίκτες του Παναιτωλικού να έχουν σταματήσει- πετυχαίνει γκολ δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ και ειδικότερα τη στιγμή που η μπάλα φτάνει δεξιά (στις αρχές του αγώνα, στο α’ ημίχρονο δηλαδή) στον Μανούσο, ο οποίος μετά τη γυρίζει προς το κέντρο της άμυνας των φιλοξενούμενων, με τον Μενδρινό να σκοράρει. Είναι μια λάθος υπόδειξη από τον α’ βοηθό Βασιλόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου και κακώς σημειώνουμε και πάλι ακυρώνεται το γκολ για τον Πλατανιά.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια διαιτησία καθόλου καλή για τον Πλατανιά και μάλιστα μία απόδειξη γι’ αυτό το γεγονός αποτελούν τα πολλά και συνεχή παράπονα των γηπεδούχων από τον πάγκο, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad