Ο “μικρός” του έδωσε το “διπλό” στον Βάμο

Μινώταυρος Κορωνίδα | 17 Δεκεμβρίου 2016, 19:00

Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να κριθεί ο νικητής στην αναμέτρηση της Κορωνίδας με τον Μινώταυρο, στο γήπεδο του Βάμου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να το πετύχουν στο 55’ με τον νεαρό επιθετικό, Τιχομίροφ, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η νίκη τους μάλιστα παίρνει μεγαλύτερη αξία λόγω του γεγονότος ότι έπαιζαν από το 68’ με δέκα παίκτες, λόγω της 2ης κίτρινης που δέχτηκε στην επιστροφή του ως αντίπαλος ο Αχιλλέας Πατσαρίκας.

Από πλευράς γηπεδούχων κάνουν λόγο για… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με τους Τζανουκάκη και Τρούλο –ειδικότερα ο πρώτος- να πρωταγωνιστούν σε αρκετές φάσεις χωρίς όμως να στείλουν την μπάλα στο… πλεκτό. Όσον αφορά τους νικητές είχαν δύο καλές στιγμές με τον Νταγκουνάκη.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης, Μεσαρχάκης (75’ Τσοπασβίλι), Μανουσάκης, Αργυρίου, Γ. Κουγεντάκης, Κλαπάκης, Αννιτσάκης, Γιαννόπουλος, Στ. Πατσαρίκας (85’ Δημητρίου), Τρούλος, Τζανουκάκης.

Μινώταυρος (Στέλιος Κουκουδάκης): Σολανάκης, Παρδαλάκης, Πατεράκης, Μανωλεδάκης, Τζαγκαράκης, Θάνος, Χαλκιαδάκης (81’ Μαθιουδάκης), Ούκα (57’ Νταγκουνάκης), Αχ. Πατσαρίκας, Καλαϊτζάκης, Τιχομίροφ (62’ Πετράκης).

 

 

Wodspot72
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Nevrakis
REC CHQ
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Marmara Granites Xatzigiannelis
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad