Ο “μικρός” Ψαράκης σκόραρε, ο “μεγάλος” κέρδισε!

Παλαιόχωρα | 27 Φεβρουαρίου 2017, 18:30

Ένα από τα πιο όμορφα και συνάμα περίεργα περιστατικά του ποδοσφαίρου "καταγράφηκε" στο γήπεδο της Παλαιόχωρας, εκεί όπου υπήρξε αδερφική "μονομαχία" στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Κρητικό Αστέρα.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) για το φινάλε του πρώτου γύρου στον όμιλο τίτλου, βρέθηκαν αντίπαλοι δύο αδέρφια που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα με τις ομάδες που αγωνίζονται. 

Από τη μία για την Παλαιόχωρα, ο 23χρονος Μάνος Ψαράκης που ήταν και ο νικητής του παιχνιδιού και από την άλλη ο νεαρότερος Άκης που βαδίζει στα 17 του χρόνια και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με εκτέλεση φάουλ, χωρίς ωστόσο να αποβεί αρκετό στο τέλος για την ομάδα του.

Οι δύο τους αποτελούν “προϊόν” των ακαδημιών των Νέων Χανίων από όπου ξεκίνησαν πριν από πάρα πολλά χρόνια την καριέρα τους, ενώ η κοινή τους πορεία σημαδεύεται και από τη συμμετοχή τους στις Μικτές Ομάδες, αλλά και την παρουσία τους στην Αθήνα όπου βρέθηκαν ο καθένας τους σε διαφορετικές βεβαίως ομάδες.

Μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων τα δύο αδέρφια φωτογραφήθηκαν σε μία εικόνα που θα μπορούν να θυμούνται σαφώς μετά από πάρα πολλά χρόνια…

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Auto KCS

Rabona ad