Ο “κωδικός” νίκη για τα Χανιά και το κίνητρο του Εργοτέλη

Χανιά | 26 Ιανουαρίου 2021, 20:41

Κωδικός νίκη! Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός σκοπός για τα Χανιά στο ντέρμπι που ακολουθεί στο γήπεδο Περιβολίων κόντρα στον Εργοτέλη.

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν όπως είναι γνωστό την προετοιμασία τους και πλέον το ζήτημα είναι να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη που τόσο έχουν ανάγκη. Μια νίκη που ουσιαστικά θα τους δώσει εκτός από αγωνιστική και ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Σάββατο κιόλας ακολουθεί η αποστολή στην έδρα της Ξάνθης.

Οπως έχουμε γράψει, έχει υπάρξει μια μεγάλη διεργασία πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι προκειμένου οι ποδοσφαιριστές των Χανίων να μπορέσουν να παίξουν χωρίς άγχος προκειμένου να βγάλουν έτσι τις αρετές που διαθέτουν και να κυνηγήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί και το κίνητρο που φαίνεται να έχει ο Εργοτέλης ο οποίος μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες, σίγουρα, θέλει να δώσει ένα τέλος και να κάνει μία νέα αρχή. Είναι φανερό ότι η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είναι αποφασισμένη να πουλήσει το τομάρι της ακριβά και σίγουρα όλα συνηγορούν σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι…

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania