Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Football League 12 Απριλίου 2017, 18:25

Ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει τον ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου Τάκη Παπαδόπουλο για την κριτική που του γίνεται, εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου, Τάκης Παπαδόπουλος, μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στην αναμέτρηση με την Λαμία, καθώς είχε προκαλέσει ανάλογο και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο αμυντικός του Παναιγιάλειου δέχεται μεγάλη κριτική, τόσο από τον προπονητή του (Δημήτρη Σπανό), όσο και από άλλες ομάδες της κατηγορίας κι αναμένεται να μπει στο “ψυγείο”.

Ο Π.Σ.Α.Π. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό του έμπειρου αμυντικού. Αναλυτικά:

«Στο ποδόσφαιρο, το παιχνίδι των δυνατών συγκινήσεων, των όμορφων ενεργειών αλλά και των λαθών, που συχνά στοιχίζουν, όλοι ζούμε με την ένταση της στιγμής και τη συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν τα αποτελέσματα, από τα οποία κρίνονται όλοι.

Ο Π.Σ.Α.Π. δέχεται ότι είναι μέσα στη φύση του παιχνιδιού το σφάλμα και θυμίζει ότι τίτλοι στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και στο υψηλότερο επίπεδο έχουν χαθεί από συγκυρίες και λάθη ποδοσφαιριστών που αμείβονται με πολλά εκατομμύρια ευρώ και απολαμβάνουν τις καλύτερες παροχές.

Η εύκολη λύση, πάντα, είναι ο αφορισμός, η στοχοποίηση και ο καταλογισμός ευθυνών σε “εξιλαστήριο θύμα”.

Η δυσκολία αφορά τη διαχείριση των συναισθημάτων, για τα λάθη που όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανθρώπινα, εκτός και εάν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο.

Η προσβολή της προσωπικότητας ενός ποδοσφαιριστή και η δημόσια διαπόμπευση του, δεν απαλλάσσουν κανέναν από τις ευθύνες που έχει απέναντι στο παιχνίδι μας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου του Παναιγιάλειου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, του συμπαραστέκεται και ζητά σεβασμό και ψυχραιμία.

Όσοι, αβίαστα και για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, πετούν λάσπη, ας σκεφθούν ότι και οι ίδιοι μπορεί να ήταν στην ίδια θέση, όπου δεν αποκλείεται να βρεθούν όσο είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο οποίος χρειάζεται προστασία και όχι επιθέσεις εκ των έσω.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards