Ο ΠΣΑΠ σε αγώνα αγάπης στην Κρήτη, στην αποστολή και ο Κιάσσος

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 4 Απριλίου 2017, 18:07

Ένα σημαντικό φιλικό, για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στο Λασίθι με τη συμμετοχή ορισμένων από τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και του Κώστα Κιάσσου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για την εκδήλωση μας είχε ενημερώσει προ ημερών ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Στην αποστολή κλήθηκε και ο πρώην τερματοφύλακας του Κισσαμικού,  Απόστολος Λεκίδης. Η σχετική ενημέρωση από τον διοργανωτή ΠΣΑΠ:

Για σπουδαίο σκοπό θα παίξει την Πέμπτη 6 Απριλίου στο Στάδιο Νεάπολης “Π. Μελιδονιώτης” στο Λασίθι της Κρήτης, αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ, στην οποία θα μετέχουν και ορισμένοι από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.

Ο αγώνας αγάπης, μεταξύ της ομάδας του ΠΣΑΠ και της Μικτής ομάδας της ΑΕ Νεάπολης και του ΑΟ Βραχασίου, θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιώργου, ώστε να καλυφθεί μέρος από τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης, στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί στην Γαλλία.

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ Χαράλαμπος Ζελενίτσας, επέλεξε για αυτό το παιχνίδι τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Λεωνίδας Βόκολος, Δημήτρης Βολωνάκης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Μανώλης Δερμιτζάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κιάσσος, Σωτήρης Κυργιάκος, Απόστολος Λεκίδης, Πέτρος Μαρινάκης, Νίκος Μαχλάς, Αγγελος Μπασινάς, Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Πούλιος, Ανδρέας Σκέντζος, Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Χανιωτάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Όλοι στο γήπεδο για τον μικρό Γιωργάκη!

Estrella
Papantonakis Cards