Ο πρώτος… συνωστισμός: Εξι ματς στα Περβόλια μέσα σε μια εβδομάδα

Κύπελλο Ελλάδος | 30 Σεπτεμβρίου 2016, 14:42

Ενα από τα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν για τα ποδοσφαιρικά Χανιά είναι η χρησιμοποίηση του γηπέδου Περιβολίων από Πλατανιά, ΑΟΧ και Κισσαμικό.

Η κλήρωση των παιχνιδιών για το Κύπελλο επιφέρει έναν… συνωστισμό σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής μιας και τότε είναι να γίνουν στα Χανιά τρία παιχνίδια.

Ειδικότερα, η 2η αγωνιστική στο Κύπελλο έχει οριστεί για τις 29 και 30 Νοεμβρίου, με τον ΑΟΧ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον Πλατανιά τη Σπάρτη και τον Κισσαμικό να φιλοξενεί τον Πανιώνιο, όλοι δηλαδή έχουν υποχρεώσεις εντός έδρας. Προφανώς θα πρέπει κάτι να αλλάξει στο πρόγραμμα, διότι είναι αδύνατον σε τρεις ημέρες να γίνουν και τα τρία παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο. Πχ θα μπορούσε ένα παιχνίδι να γίνει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αμέσως μετά, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Πλατανιάς-Πανιώνιος για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων έχοντας ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα φιλοξενείται πάλι αγώνας στα Περβόλια είτε για τον ΑΟΧ είτε για τον Κισσαμικό, ενώ και την… προηγούμενη Κυριακή (27 Νοεμβρίου) παίζει εντός έδρας είτε η μία είτε η άλλη χανιώτικη ομάδα στη Β’ Εθνική.

Κατά συνέπεια, αυτό που καταγράφεται βάσει αγωνιστικού προγράμματος είναι ότι σε διάστημα μίας εβδομάδας από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έως και την επόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στα Περβόλια… έξι παιχνίδια, ένα κάθε μέρα δηλαδή!

Πιο αναλυτικά οι ημερομηνίες είναι οι εξής:

• Κυριακή 27 Νοεμβρίου: Αγώνας Φούτμπολ Λιγκ για ΑΟΧ ή Κισσαμικό

• Τρίτη 29 Νοεμβρίου: Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας (π.χ. ΑΟΧ-Ολυμπιακός)

• Τετάρτη 30 Νοεμβρίου: Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας (π.χ. Πλατανιάς-Σπάρτη)

• Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου: Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας (π.χ. Κισσαμικός-Πανιώνιος)

• Σάββατο 4 Δεκεμβρίου: 13η αγωνιστική Σούπερ Λιγκ Πλατανιάς-Πανιώνιος

• Κυριακή 5 Δεκεμβρίου: Αγώνας Φούτμπολ Λιγκ για ΑΟΧ ή Κισσαμικό

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad