Ο πρωταγωνιστής του τελικού (Κουράκης) στο athlitiko: Έχει γίνει τεράστια δουλειά στην ομάδα

Πλατανιάς Κύπελλο Χανίων | 16 Μαρτίου 2017, 0:19

Με τρεις αποκρούσεις πέναλτι, έστω κι αν στην τρίτη χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού, ο Μάρκος-Φανούρης Κουράκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού του Κυπέλλου Χανίων, οδηγώντας τον Πλατανιά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Σούδας και είχε σημαντική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στις Μικτές ομάδες των Χανίων και της Κρήτης, αλλά και στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο athlitiko.gr και τον Γιώργο Τζανάκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν το Κύπελλο. Εμείς ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε και βελτιώσαμε την εικόνα μας. Πιστεύω πως έχει γίνει τεράστια δουλειά στην ομάδα για να φτάσουμε εκεί που έχουμε φτάσει και να είμαστε σε αυτή τη θέση (Κυπελλούχοι) σήμερα. Το Κύπελλο το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, για όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει και στον κόουτς που από την αρχή μας πίστεψε και ποτέ δεν αμφέβαλε για τις ικανότητές μας».

*Φωτ. Γιώργος Δρακάκης

 

Rabona ad