Ο πρόεδρος της ΚΟΕ για την αποχώρηση της καλλ. κολύμβησης από το Τόκιο

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 3 Αυγούστου 2021, 17:59

Με την αναφορά ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος τοποθετείται για τις άσχημες εξελίξεις που καταγράφηκαν με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Οπως είναι γνωστό, η Εθνική μας απέσυρε τη συμμετοχή της από τ’ αγωνίσματα που θα λάμβανε μέρος μετά τα μαζικά κρούσματα κορονοϊού που υπήρξαν στις τάξεις της και μάλιστα όχι απλά τις τελευταίες ημέρες αλλά με το με την άφιξη της ουσιαστικά στο Τόκιο.

Αναλυτικότερα, η δήλωση από τον κ. Γιαννόπουλο είναι η εξής:

«Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες που έχει ορίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για ότι συνέβη στις αθλήτριές της καλλιτεχνικής κολύμβησης, και κάναμε ότι περνάει από τις δυνατότητές μας προκειμένου να αγωνιστούν με αξιοπρέπεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Οι κανόνες όμως είναι κανόνες για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε αν θέλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το Ολυμπιακό κίνημα. Η ομάδα μας έπρεπε να αποσυρθεί. Τώρα πλέον κοιτάμε μπροστά, και ευχόμαστε όλοι να γίνουν καλά και να επιστρέψουμε υγιείς στα σπίτια μας.

Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Γιατί δεν λείπει το ταλέντο σε αυτή την ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες αθλήτριες που έρχονται από τις μικρότερες ηλικίες. Γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάντα γεννά ευκαιρίες. Καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ολυμπιακή αποστολή».

 

JoyMachine

Rabona ad