Ο Πριντέτα και η… αναμονή για ένα “νέο Σελίν”!

Πλατανιάς | 27 Μαΐου 2016, 20:31

Εν αναμονή της ανακοίνωσης από πλευράς Πλατανιά για τη συμφωνία με τον Βιτάλι Πριντέτα, επίκαιρο είναι να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός είναι ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που έρχεται στα Χανιά για να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αρχή έγινε ως γνωστόν με τον συμπαθή και αρκετά αξιόπιστο αγωνιστικά Ζένια Νέπλιακ, ο οποίος ωστόσο λόγω προβλημάτων τραυματισμών δεν μπόρεσε να φανεί χρήσιμος για την ομάδα του Πλατανιά.

Nepliak
Ζένια Νέπλιακ.

Ο μάνατζερ του στη συνέχεια φρόντισε να τον αντικαταστήσει και φέρνει στον Πλατανιά έναν παίκτη με συμβόλαιο… 800.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία συνέχισε να πληρώνει κατά την παραμονή του στην χανιώτικη ομάδα η Ντιναμό Κιέβο, τον Γεβγέν Σελίν, που ήρθε ως δανεικός από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ουκρανίας.

Selin
Γεβγέν Σελίν.

Ετσι, τώρα προκύπτει ένας τρίτος Ουκρανός που από την πλευρά του βγαίνει για πρώτη φορά από τη χώρα του, ο Πριντέτα. Ενας παίκτης που παίζει σε θέση στόπερ και εντάσσεται ως μία από τις λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι -και αυτή είναι η είδηση- ότι θεωρείται πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο μάνατζερ του που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πλατανιά να φέρει στα Χανιά ένα… νέο Σελίν, ενδεχομένως δανεικό από κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Ουκρανίας! Το σενάριο αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητατα προς τα μέσα με τα τέλη του καλοκαιριού αφού πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι επιλογές που θα γίνουν και πώς τέλος πάντων θα διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων από την Ουκρανία εν όψει της νέας σεζόν… 

Estrella
Auto KCS