Ο Πότσι για ΟΦ Ιεράπετρας και Χηνόπουλο

ΟΦΙ | 24 Μαρτίου 2023, 19:30

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΙ, Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι, τοποθετήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορίας τονίζοντας ότι αν «ο πρόεδρος κ. Χηνόπουλος δεν έκανε αυτά που έπρεπε η ομάδα θα είχε διαλυθεί».

/Bella Pizza

Ο Πότσι πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει με αφορμή όσα ακούγονται για τον πρόεδρο του ΟΦ Ιεράπετρας και τα οικονομικά προβλήματα (και) της Λασιθιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αν το καλοκαίρι όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά ο πρόεδρος κ. Χηνόπουλος δεν έκανε αυτά που έπρεπε, η ομάδα θα είχε διαλυθεί και δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Μία μερίδα του κόσμου, όχι το σύνολο του κοινού στην Ιεράπετρα, είναι πολύ αρνητική και είναι κρίμα γιατί ο πρόεδρος προσπαθεί αρκετά για την ομάδα. Διαβάζω κάποια σχόλια και περιμένουν στη γωνία για να κατηγορήσουν, αυτό είναι λάθος.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο ΟΦΙ δεν έχει εισπράξει λεφτά από πουθενά δύο χρόνια και ο Χηνόπουλος με κάποιους άλλους που είναι δίπλα του κρατάει την ομάδα. Άμα δεν ήταν και αυτός δεν θα υπήρχε η ομάδα.

Είναι σπάνιο να υπάρχει πρόεδρος που να βάζει κάθε χρόνο 700-800.000 ευρώ, αυτοί είναι πολλοί λίγοι στην Ελλάδα που το κάνουν. Περιμένουμε τις εξελίξεις και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε τα λεφτά του στοιχήματος.

Αυτό μας έχει πάει πίσω και όπως κάνουν όλοι έτσι και εμείς περιμένουμε από τον καινούργιο πρόεδρο της Super League 2 να προχωρήσει την κατάσταση και να εισπράξουμε τα λεφτά.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad