Ο Πλατανιάς, η Παλαιόχωρα και η νέα σεζόν των “17”

Α' ΕΠΣΧ 7 Ιουνίου 2021, 17:05

Στον αριθμό των 17 ομάδων συνοψίζεται αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων τη νέα περίοδο όταν με το καλό επιστρέψει στο προσκήνιο...

Ο υποβιβασμός του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας αυξάνει έτσι κατά δύο τις ομάδες που θα δώσουν το παρών τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ.

Με μια πρώτη ανάγνωση μάλιστα χωρίς να προεξοφλείται το τι θα γίνει το καλοκαίρι και πώς οι ομάδες θα οργανωθούν για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, αυτό διαφαίνεται πως θα είναι αρκετά πιο ισχυρό, λαμβάνοντας υπόψη ότι επιστρέφουν ομάδες της βαρύτητας του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας ενώ ειδικότερα την προηγούμενη σεζόν και γενικότερα τα τελευταία χρόνια, κυρίως ο Απόλλων αλλά και η Σπάθα είναι ομάδες που φλέρταραν και επιδιώκουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο αριθμός των 17 ομάδων δείχνει πάντως σχετικός κι αυτό γιατί πάνω απ’ όλα θα πρέπει να πιστοποιηθεί η συμμετοχή απ’ όλες ενώ συν τοις άλλοις το ζήτημα της συνένωσης του Πλατανιά με το ΣΥΝΚΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή τη στιγμή.

Οπως είναι γνωστό, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ουσιαστικά δεν ευδοκίμησε την περασμένη περίοδο, καθώς μετά την 4η αγωνιστική σταμάτησε και έκτοτε δεν ξεκίνησε.

Αυτή τη στιγμή πάντως οι 17 ομάδες που προορίζονται για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανίων τη νέα χρονιά είναι οι εξής:

Πλατανιάς
Παλαιόχωρα
Σπάθα
Απόλλων
Γρανίτης
Δόξα Παχιανών
Ηρακλής Νεροκούρου
Θύελλα Καλάθενων
Ικαρος Μουρνιών
Μινώταυρος
Τιτάν
Θησέας
Ιδομενέας
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ
Πανακρωτηριακός
ΑΕ Κυδωνίας
Χάλης

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad