Ο Πλατανιάς για τη διακοπή του αγώνα στα Κ14

ΕΠΣΧ 2 Φεβρουαρίου 2023, 15:14

Τη δική του περιγραφή για το τι έγινε στο παιχνίδι των Κ14 απέναντι στην Ιωνία 2000, το οποίο διεκόπη από τη διαιτητή, Μαρία Μπραουδάκη γνωστοποιεί ο Πλατανιάς.

Oinolatris

Η ομάδα του Πλατανιά επιρρίπτει ευθύνες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της, όπως τονίζεται στην κυρία Μπραουδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στο ντέρμπι του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κ14 υπήρξε διακοπή όπως αποφάσισε η Μαρία Μπραουδάκη, για τα οποία ο Πλατανιάς τονίζει ότι «δεν ήταν για υβριστικά συνθήματα, αλλά ήταν φωνές αγανάκτησης για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της από την κερκίδα».

Για την τύχη του αγώνα είναι να αποφασίσει η ΕΠΣΧ. Μέχρι τη διακοπή, η Ιωνία προηγούταν 3-1 του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή τα γεγονότα του αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Ιωνίας 2000 στο πρωτάθλημα της Κ14, θα θέλαμε ως Α.Ο. Πλατανιάς να εκφράσουμε τόσο τη θλίψη μας για τις μεθοδεύσεις, που δυστυχώς, μολύνουν ακόμα και τα πρωταθλήματα μικρών ηλικιακά αθλητών, όσο και την οργή μας για την διαιτητή Μπραουδάκη Μαρία που δεν εφάρμοσε τον κανονισμό όσον αφορά στη σωματική ακεραιότητα των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η διαιτητής αρνήθηκε πεισματικά, να προσπαθήσει έστω, να ηρεμήσει τους αθλητές της αντιπάλου ομάδας, έπειτα από τις κόσμιες διαμαρτυρίες του προπονητή μας και των γονιών. Αυτό είχε ως συνέπεια οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν το σκληρό τους παιχνίδι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθλητή μας που χτύπησε 2 φορές στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του γηπέδου, έπειτα από βίαιο σπρώξιμο αντιπάλου και να γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Καμία από τις 2 περιπτώσεις δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Θεωρούμε ότι η διαιτητής διέκοψε αναίτια το παιχνίδι και απέτυχε στον κύριο σκοπό της, να προστατέψει δηλαδή την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Τέλος, λίγο πριν διακόψει το παιχνίδι οριστικά και μετά από διαμαρτυρίες του προπονητή μας αλλά και των γονιών έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Ιωνίας 2000 για επικίνδυνο παιχνίδι, την οποία δεν την αναγράφει στο Φ.Α.

Σε καμία περίπτωση η διαμαρτυρία των γονέων από την κερκίδα δεν ήταν με υβριστικά συνθήματα, αλλά ήταν φωνές αγανάκτησης για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ          

 

Estrella
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad