Ο Πλατανιάς έκανε έξαλλο τον Σίλβα

Πλατανιάς Αντίπαλοι Πλατανιά | 20 Ιανουαρίου 2016, 13:13

Πολύ εκνευρισμένος ήταν ο Μάρκο Σίλβα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα Περιβόλια. Διαβάστε τι είπε στους παίκτες του. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Πλατανιάς ανάγκασε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό να πάει στα αποδυτήρια με εις βάρος του σκορ. Οι Πειραιώτες δεν είχαν βρεθεί ποτέ(!) κατά το παρελθόν πίσω στο σκορ κάτι που σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση της ομάδας είχε κάνει τον Μάρκο Σίλβα έξαλλο.

Ο Πορτογάλος δεν είχε συνηθίσει τους παίκτες του σε ξεσπάσματα και σε φωνές αλλά αυτή τη φορά ακούστηκε μέχρι έξω από τις πόρτες των αποδυτηρίων στα Περιβόλια. Κι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τα είπε χοντρά με τον τόνο της φωνής του να είναι στα… ύψη.

«Τι γίνεται παιδιά; Τι ποδόσφαιρο παίζετε; Εγώ δεν καταλαβαίνω τι παίζετε. Ας μου εξηγήσετε. Κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Οι σέντρες σας είναι στο πουθενά. Πολλές φορές κάνετε σέντρες χωρίς να υπάρχει παίκτης μας στην αντίπαλη περιοχή. Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι και άλλα κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης αναφέρθηκε και στη φάση του γκολ του Ράμος: «Για το γκολ τι να πω; Έγινε μια βαθιά μπαλιά που θα έπρεπε να την εξουδετερώσουμε και τελικά μπερδευτήκαμε και τώρα είμαστε και πίσω στο σκορ. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;».

Τους έκανε επίσης παρατηρήσεις και για τον τρόπο ανάπτυξης: «Είπαμε ότι η μπάλα πρέπει να παίζεται χαμηλά και όχι συνεχώς σέντρες και γεμίσματα. Με την μπάλα κάτω θα έχουμε και γρηγορότερη κυκλοφορία και κίνηση. Επίσης, βλέπω οι γραμμές μας είναι μακριά η μία από την άλλη. Πραγματικά δεν σας αναγνωρίζω».

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους τον άκουγαν με σκυμμένο κεφάλι. Δεν είπαν κουβέντα την ώρα που μιλούσε ο Σίλβα και δεν είπε και κανένας το παραμικρό όταν τελείωσε ο Πορτογάλος τον εξάψαλμο.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad