Ο πιο “δυνατός” Μπαξεβάνος και η συνέχεια από ‘δω και μπρος!

Χανιά | 14 Φεβρουαρίου 2017, 19:10

Η παραμονή για τον Σπύρο Μπαξεβάνο στον Κισσαμικό συνεπάγεται ότι ο 46χρονος τεχνικός θα είναι αυτός που θα ηγηθεί από το τιμόνι της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είναι και αυτό εκτός έδρας.

Ουσιαστικά μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο Μπαξεβάνος προκύπτει να αναδεικνύεται πιο “δυνατός”, υπό την έννοια ότι η διοίκηση του αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να χρεωθεί την ευθύνη εξ ολοκλήρου για την όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής. Από την ανακοίνωση, δε, όπου γίνεται αναφορά ότι, «καιρός να αναλάβουν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν», είναι ξεκάθαρο ότι “φωτογραφίζονται” οι ποδοσφαιριστές, που αντίθετα με τις δυνατότητές τους, δεν αποδίδουν αυτό το οποίο κρίνεται αντικειμενικά ότι μπορούν.

Παράλληλα, η διοίκηση του Κισσαμικού δείχνει με την απόφασή της να κρατήσει τον προπονητή που έχει τα τελευταία 3,5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας ότι τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη. Εξάλλου, με αυτόν τον προπονητή, ο Κισσαμικός έφτασε στην 6η θέση την περσινή χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ και προηγουμένως σφράγισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική.

Τώρα, αυτό που η ομάδα και ειδικότερα η διοίκηση προσβλέπει είναι το αμιγώς αγωνιστικό τμήμα να παρουσιάσει βελτίωση με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσει να παίρνει αποτελέσματα. Ειδικότερα, εκτός έδρας τα πάει φέτος πολύ άσχημα έχοντας χάσει τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από τα Χανιά. Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα και δη νικηφόρο σε μια έδρα (Σέρρες) μάλιστα που φέτος έχει κερδίσει (στο Κύπελλο) θα βοηθούσε έτσι ώστε η… μηχανή του Κισσαμικού να ξεκινήσει να παίρνει μπροστά. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad