Ο Πετράκης ως κορυφαίος προπονητής στον 2ο όμιλο της Super League 2

Super League 2 31 Μαΐου 2023, 16:29

Τους συναδέλφους του προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων, που τον τίμησαν με την ψήφο τους ευχαριστεί ο Γιώργος Πετράκης για την ανάδειξη του ως ο κορυφαίος προπονητής στον νότιο όμιλο του Super League 2.

/Bella Pizza

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός στέκεται πάντως στη συλλογική επιτυχία που κυνηγά η Κηφισιά η οποία μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικότερα η δήλωση του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Κηφισιά είναι η εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων με τίμησαν με την ψήφο τους. Θεωρώ πως στο πρόσωπό μου βραβεύεται η συλλογική προσπάθεια που γίνεται στην Κηφισιά από το περασμένο καλοκαίρι, όπου όλοι μαζί προσπαθούμε σκληρά για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Στην παρούσα φάση όμως, το μείζον δεν είναι η ατομική διάκριση, αλλά η συλλογική επιτυχία. Αυτή για την οποία μοχθούμε καθημερινά και για την οποία θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Η Κηφισιά είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί πάνω απ’ όλα ως οικογένεια. Αυτό το χαρακτηριστικό μάς έχει κάνει να ξεχωρίσουμε, αυτό μας έχει κάνει όλους να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της.

Είμαι βέβαιος πως στο τέλος της διαδρομής, αυτό που θα θυμόμαστε όλοι είναι η ομαδική επιτυχία. Θωρώ πως την αξίζουν όλοι στον σύλλογο της Κηφισιάς».

 

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad