Ο Παράσχος έμεινε, ακολουθεί ο σχεδιασμός

Πλατανιάς | 22 Απριλίου 2016, 19:55

Στο επόμενο στάδιο αναμένεται να περάσει πλέον ο Πλατανιάς, ήτοι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός κι από τη στιγμή εξάλλου που το θέμα προπονητή -με την παραμονή του Γιώργου Παράσχου- ολοκληρώθηκε.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι γεγονός ότι έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους έτσι ώστε να χαράξουν τα πλάνα τους και να πάρουν τις αποφάσεις που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας. Ειδικότερα, έχουν τη δυνατότητα χάρη και στην αδειοδότηση που ελήφθη πρόσφατα να σχεδιάσουν κατά τον καλύτερο τρόπο και να γίνουν οι καλύτερες (πάντα με δεδομένα τα οικονομικά στάνταρ που έχουν οριστεί) μεταγραφές.

Σε γενικές γραμμές αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορεί να γίνει εμπεριστατωμένη εκτίμηση, ο Πλατανιάς θα επιδιώξει να ενισχυθεί σίγουρα στο κέντρο της άμυνας μετά την φυγή του Σελίν και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Επίσης, προβλέπεται… μακρύ καλοκαίρι όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών. Π.χ. εφόσον πωληθεί ο Κουλιμπαλί και ο Μπανανά, ο Πλατανιάς θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ και ενός ακόμα στόπερ. Οπότε, αυτό που θέλουμε να σημειώσουμε, είναι πως όλα αυτή τη στιγμή είναι σχετικά.

Επίσης, υπάρχουν και κάποιες δεδομένες αποχωρήσεις, ενώ πρέπει κι επί του πρακτέου να ξεκαθαρίσει στην πορεία των χρόνου ποιοι από την τωρινή ομάδα θα συνεχίσουν και του χρόνου. Υπενθυμίζεται ότι άποψη στα αποδυτήρια του Πλατανιά -ενώ το εξέφρασε και ο Γιώργος Παράσχος αυτό- είναι να μην γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Τέλος, πρέπει να ξεκαθαρίσουν και τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία, αφενός με την έναρξη που θα οριστεί για τη νέα χρονιά και πού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad