Ο Παπαδεράκης έσωσε τον βαθμό στο τέλος | pics

Πανακρωτηριακός Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ | 28 Ιανουαρίου 2023, 18:53

Ο Αλέξανδρος Παπαδεράκης συνέχισε την επαφή του με τα δίχτυα και έσωσε τον βαθμό για τον Πανακρωτηριακό στο τέλος, στο παιχνίδι με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ.

Oinolatris

Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες σκόραραν στο δεύτερο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν και με λιγότερο παίκτη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μέτριο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίωρο, πρώτα με τον Οκερέκε και στη συνέχεια με το Μπέσι αλλά καμία από τις δύο προσπάθειες από πλεονεκτική θέση, δε βρήκε στόχο.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ ευτύχησε να προηγηθεί τελικά νωρίς στο δεύτερο μέρος και στο 54′ από προσπάθεια και σουτ του Μπέσι, ο Ρωμανιάς απέκρουσε και ο Πιπεράκης που ακολούθησε τη φάση πλάσαρε από κοντά στο 1-0.

Στο 79′ ο Σινιοράκης απέβαλλε τον Αρτίν για επικίνδυνο χτύπημα και ο Πανακρωτηριακός αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 87′. Ο Λαμπρινός έκανε τη σέντρα και ο Παπαδεράκης μετά από αδράνεια στην άμυνα, πέτυχε το 1-1.

Oι γηπεδούχοι με τον βαθμό ανέβηκαν στους 21, οι δε φιλοξενούμενοι στους 15. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδεράκης (κάτω φωτ.) με αυτό το γκολ, σκόραρε σε όλα τα ματς του Ιανουαρίου, με έξι γκολ σύνολο σε πέντε σερί παιχνίδια.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Ξενάκη

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Κουτουλάκης (68′ Μουτσάκης), Βαρανάκης (90′ Γεωργανάς), Κορκίδης (84′ Μουρατίδης), Κιουρτσίδης, Καλογρίδης, Ζανής, Μπέσι (84′ Μαυρομμάτης), Πιπεράκης, Οκερέκε, Αρτίν

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Ρωμανιάς, Καπούλας, Βουρβαχάκης, Μακράκης, Πέτικας (72′ Μπικάκης), Σαριδάκης, Τσαρτσίου (62′ Κοπανάκης, 72′ λ.τρ. Λαμπρινός), Παπαδάκης (72′ Ανδρεαδάκης), Δημητρίου, Παπαδεράκης, Καλλέργης (56′ Δουλάς)

Φωτ.: Αλιόνα Παταπένκο

Estrella

Rabona ad