Ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και η επόμενη μέρα

Πλατανιάς | 24 Απριλίου 2017, 22:10

Ο Πλατανιάς μπορεί να μην αποχαιρέτησε με τον τρόπο που θα ήθελε τον κόσμο του στο τελευταίο φετινό παιχνίδι του εντός έδρας, παρόλα αυτά η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται εξάλλου ότι αν ο Γιακουμάκης είχε κάνει στην κλασική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε το 1-1 τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στη συνέχεια. Οπως επίσης η εξέλιξη του ματς θα μπορούσε να είναι άλλη εφόσον ο Γλύκος δεν “έβγαζε” το εντυπωσιακό γυριστό σουτ από τον ίδιο παίκτη στο β’ ημίχρονο και μετά το 0-2. 

Από εκεί και πέρα βέβαια, ο Πλατανιάς υπέπεσε σε πολλά λάθη στην άμυνα. Το δεύτερο γκολ είναι χαρακτηριστικό, ενώ ειδικότερα φέτος “ανάλογο” τέρμα δεν έχει ξαναδεχθεί.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό δεν έχει πια τόση μεγάλη σημασία, αν και απομένει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα του Ατρόμητου την τελευταία αγωνιστική για να πέσει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας. Το βάρος και η προσοχή είναι στραμμένη στον προγραμματισμό και ειδικότερα στις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν λίαν συντόμως για τη δημιουργία της ομάδας που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα εξάλλου με τα λεγόμενα από τον Γιώργο Παράσχο αυτό θα συμβεί αμέσως μετά και το τελευταίο ματς στο Περιστέρι…  

Estrella
Auto KCS