Ο Παναθηναϊκός η μεγάλη ομάδα που ζήτησε τον Κουλιμπαλί!

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2016, 12:39

Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ομάδα που σύμφωνα με τον Κουλιμπαλί έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του! Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει εάν οι "πράσινοι" θα επανέλθουν με νέα προσφορά γιατί η πρώτη δεν φαίνεται να έχει καλύψει τις απαιτήσεις του Πλατανιά.

Την παραπάνω είδηση φέρνουν στο φως τα σημερινά “Χανιώτικα Νέα” αναφέροντας ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για την αγορά του δεξιού μπακ από το Μάλι που όμως ήταν κάτω από τις απαιτήσεις του Πλατανιά. Μάλιστα, λόγω της εντυπωσιακής χρονιάς που πραγματοποίησε ο Κουλιμπαλί που ήταν ένας εκ των κορυφαίων για την ομάδα του αλλά και γενικότερα ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα, οι απαιτήσεις του Πλατανιά φαίνεται να φτάνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σημειώνεται επίσης ότι ο “Κουλίμπα” που στη συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα ουσιαστικά έδειξε να σκέφτεται το μέλλον του σε άλλη ομάδα και όχι στον Πλατανιά, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, επομένως για να φύγει, η προϋπόθεση είναι να υπάρξει πώλησή του.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα λοιπόν που τουλάχιστον επιχείρησε ένα πρώτο βήμα για την αγορά του Κουλιμπαλί, αλλά σημειώνεται ξανά ότι η πρώτη προσφορά που έχει καταθέσει είτε απευθείας ο σύλλογος είτε μάνατζερ που ενεργούσε για λογαριασμό του, δεν έχει καλύψει τον Πλατανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που έχουν προσφερθεί, είναι κάτω από τα μισά που ζητάει ο Πλατανιάς, στον οποίο υπάρχει η άποψη ότι είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό θα βρεθούν τα χρήματα που έχουν οριστεί για την πώλησή του.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad