Ο Πάλμα οδήγησε τον Αρη στη νίκη

Super League 1 3 Μαΐου 2023, 22:03

O Aρης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο "Βικελίδης" νίκησε τον Βόλο με 4-2 και κλείδωσε την 5η θέση στη Super League.

Ο Πάλμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ, μία ασίστ και εξαιρετική παρουσία γενικότερα στην εμφάνιση του Αρη.

Ιδανικό ξεκίνημα του Αρη αφού μόλις στο 3′ πήρε προβάδισμα με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Πάλμα μετά τη σέντρα του Εμπακατά. Στο 44′ ο Αρης με τους ίδιους πρωταγωνιστές έφτασε στο 2-0. Ο Εμπακατά κέρδισε πέναλτι και ο Πάλμα έκανε το 2-0.

Ο Βόλος μπήκε ξανά στο ματς με το γκολ του Τάχατου στο 50′, όμως ο Αρης μεπρωταγωνιστή ξανά τον Πάλμα και σκόρερ τον Γκρέι στο 56′ πήρε ξανά διαφορά δύο τερμάτων (3-1).

Νέα απάντηση του Βόλου στο 59′ που μείωσε εκ νέου σε 3-2 με την προβολή του Αλχο, ενώ στο 64′ ο Ντέλετιτς άφησε τον Βόλο με 10 μετά από σκληρό μαρκάρισμα στο  Ντάριντα.

Νέο γκολ του Αρη στο 74′ από την πάσα του Ντάριντα για τον Γκαρσία που πλάσαρε τον Αυγερινό για το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου) – Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)
AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

Κίτρινες Κάρτες: Μαζικού (21′), Γκρέι (33′), Γκάγι (48′), Τάχατος (62′), Λούνα (75′)
Κόκκινες Κάρτες: Ντέλετιτς (64′),

Αρης: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού (81′ Ενκουλού), Ετέμπο, Νταρίντα (82′ Σγουρός), Νταμπό (57′ Ρουμπ), Γκαρσία, Γκρέι, Πάλμα (58′ Ιτούρμπε)

Βόλος: Κότνικ (21′ Αυγερινός), Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Αρούνα, Άλχο, Γκάγκι, Τσοκάνης (82′ Oικονομόπουλος), Λούνα (82′ Μεσκίντα), Μεταξάς (46′ Κάτσε), Ντέλετιτς

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad