Ο Ουσταμπασίδης αναλαμβάνει τον Εργοτέλη!

Γ' Εθνική 26 Οκτωβρίου 2016, 13:49

Την έκπληξη, με την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Νίκου Ουσταμπασίδη, κάνει ο Εργοτέλης. Ο νέος του προπονητής ήταν ως γνωστόν άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επίσης στο πλευρό του Ουζουνίδη είχε βρεθεί ακόμα στην Ξάνθη αλλά και στον Εργοτέλη, τον καιρό που η ομάδα ήταν στη Σούπερ Λιγκ. Ως πρώτος προπονητής ο Ουσταμπασίδης έχει δουλέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Εβρο Σουφλίου.

Η ανακοίνωση από τον Εργοτέλη είναι η εξής:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Estrella