Ο Oύγκο Σόουζα η νέα προσθήκη της Καλαμάτας

Super League 2 29 Σεπτεμβρίου 2023, 15:13

Μία νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η Καλαμάτα, αποκτώντας ποδοσφαιριστή που ήταν στον Ιωνικό και έχει παίξει και στον Αρη.

Corgress Stagakis

Πρόκειται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ούγκο Σόουζα, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 18 ματς στη Super League.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον Αρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες.

Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σεπσι. Και οι δύο ομάδες Α’ κατηγορίας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad