Ο ΟΦΗ στο Football Business Meetup

ΟΦΗ | 17 Νοεμβρίου 2022, 18:03

Η ΠΑΕ ΟΦΗ συμμετείχε στο Football Business Meetup που διοργάνωσε το δίκτυο FBIN, σε συνεργασία με την Slovak Football League, στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (11/11) στη Μπρατισλάβα και την Κρητική ΠΑΕ εκπροσώπησε ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος και μάρκετινγκ, Νώντας Καργάκης.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Ο ΟΦΗ συμμετείχε στο Football Business Meetup που διοργάνωσε το δίκτυο FBIN στην Μπρατισλάβα στις 11 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με την Slovak Football League.

Η ομάδα μας, η οποία είναι μέλος του παραπάνω δικτύου από τον Νοέμβριο του 2021, εκπροσωπήθηκε από τον Επικεφαλής Εμπορικού τμήματος & Marketing, Νώντα Καργάκη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους μερικών από των μεγαλύτερων συλλόγων αλλά και με επιχειρηματίες από την παγκόσμια βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες σχετικά με τη δημιουργία εμπορικής στρατηγικής ποδοσφαιρικών ομάδων και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του City Arena, όπου παρακολούθησε τη διαδικασία οργάνωσης και τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Σπαρτάκ Τρνάβα.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad