Ο Ντίνας και ο αποκλεισμός του από την αποστολή

Πλατανιάς | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 20:18

Ενα όνομα που έχει δημιουργήσει εν πολλοίς έκπληξη ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πλατανιά είναι αυτό του Θανάση Ντίνα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Παράσχου, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Σημειώνεται ότι ο Ντίνας στα πρώτα δύο παιχνίδια απέναντι σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό αποτέλεσε την τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πλατανιά, μπαίνοντας στις καθυστερήσεις. Και τώρα έρχεται ο αποκλεισμός του από την αποστολή από τον αγώνα των Ζωσιμάδων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι πολλές επιλογές για τον προπονητή του και ειδικότερα στη θέση που αγωνίζεται ο Ντίνας, επέφεραν τον αποκλεισμό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ελληνας ποδοσφαιριστής δείχνει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν να μην συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες λύσεις για τον Παράσχο. Π.χ. πέρσι ο Τσουράκης που έπαιξε ελάχιστα και ήταν μεταξύ πάγκου και… εξέδρας, φέτος έχει μετατραπεί ως μία από τις πιο βασικές λύσεις για τον Πλατανιά. Ο Ντίνας από την άλλη έχει χάσει αυτή την άτυπη “προτεραιότητα” που είχε μέχρι πρότινος και φαίνεται ότι θα πρέπει να ανεβάσει πολύ τους τόνους από την πλευρά του στις προπονήσεις για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του Παράσχου.

Σημειώνεται βέβαια ότι ο Ντίνας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν παύει ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς των Ιωαννίνων να είναι ένα γεγονός αξιοσημείωτο. Για την ιστορία, ο Ντίνας είχε την περασμένη χρονιά 23 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ μέτρησε άλλες 3 στο Κύπελλο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad