Ο… νταλικέρης Αμπατζίδης και ο Τριανταφυλλίδης

Χανιά | 12 Απριλίου 2017, 22:48

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο ΑΟ Χανιά για τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές, που το απίστευτο είναι ότι δεν κατέγραψαν ούτε μία επίσημη συμμετοχή την περασμένη σεζόν με την ομάδα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο ένας εξ αυτών, ο γεννημένος στη Γερμανία Χάρις Αμπατζίδης τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα και ακολουθεί το επάγγελμα του νταλικέρη!

Τόσο ο Αμπατζίδης, όσο και ο Τριανταφυλλίδης αποτέλεσαν μεταγραφές του Ιανουαρίου του 2016 αλλά λίγοι θυμούνται το πέρασμά τους από τα Χανιά, αφού δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής, όντας απλά σε κάποιες αποστολές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ Αμπατζίδης ήρθε στον ΑΟΧ από την Κοζάνη με την οποία είχε στη Γ’ Εθνική 7 συμμετοχές, ενώ ο Τριανταφυλλίδης… κατηφόρισε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον οποίο μέτρησε 10 συμμετοχές.

abatzidis xaris1

abatzidis xaris2

Τη φετινή σεζόν τον πρώτο δεν τον βρήκαμε να αγωνίζεται σε κάποια ομάδα αλλά να ακολουθεί το επάγγελμα του οδηγού νταλίκας, ενώ ο Τριανταφυλλίδης έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και 1 στο Κύπελλο με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Priftis Xatziliadis Triantafyllidis

Selfie την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στον ΑΟΧ οι Πρίφτη, Τριανταφυλλίδης, Χατζηλιάδης

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania