Ο Νικολιδάκης στην προπόνηση της Επισκοπής

Επισκοπή | 21 Νοεμβρίου 2022, 20:06

Παρουσία του Μιχάλη Νικολιδάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Επισκοπής τη Δευτέρα. Εκτός του προέδρου, βρέθηκαν κι άλλα άτομα από το ΔΣ.

/Bella Pizza

Ο κ. Νικολιδάκης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους, λέγοντας τους ότι με τον νέο προπονητή που θα προσληφθεί θα γίνει μία νέα αρχή στην ομάδα. Σίγουρα το ρεπό που ακολουθεί για την Επισκοπή θα της δώσει την ευκαιρία ν’ ανασκουμπωθεί για τη συνέχεια…

Ακόμη, στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο γενικός αρχηγός, Τάσος Τριαντάφυλλος ο οποίος τους εμψύχωσε για τη δύσκολη συνέχεια. Εκεί ήταν ακόμα ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Παπαδάκης αλλά και ο υπεύθυνος των τμημάτων Under, Μπάμπης Αποστολάκης

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Την προσήλωσή τους στα καθήκοντά τους και την εκ νέου προσπάθεια για μία νέα αρχή, σαφώς καλύτερη από δόθηκε μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Λίγο μετά την οριστική αποχώρηση του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του κ.κ. Κάκογλου, Κασκαμπανιώτη οι οποίοι πέρασαν από το γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” (εκεί τελικά έγινε η προπόνηση) για να αποχαιρετίσουν τους ποδοσφαιριστές, έγινε η συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον αγωνιστικό χώρο και εκεί τους μίλησε ο κ. Νικολιδάκης για το πως έχουν τα πράγματα αλλά και για τον λόγο της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ κ. Τάσος Τριαντάφυλλος ο οποίος τους εμψύχωσε για τη δύσκολη συνέχεια. Εκεί ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Παπαδάκης αλλά και ο υπεύθυνος των τμημάτων Under, Μπάμπης Αποστολάκης.

Την προπόνηση διεξήγαγαν ο προπονητής της Κ19 που τελεί υπηρεσιακά καθήκοντα Παναγιώτης Καραντάθας και ο προπονητής τερματοφυλάκων που ανέλαβε και την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών (είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ) Γιώργος Χαραλαύτης.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad