Ο Νέος Σαμψών για τη ματαίωση της χοροεσπερίδας

Νέος Σαμψών | 2 Αυγούστου 2021, 10:25

Μία ακόμη ομάδα από το τοπικό κάνει γνωστό ότι δεν θα διοργανώσει χοροεσπερίδα. Αυτή αφορά τον Νέο Σαμψών, με το παραδοσιακό πανηγύρι στον όμορφο Στύλο να ματαιώνεται λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Ο Νέος Σαμψών σημειώνει στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων ότι, «μπορεί την εκδήλωση να την έχει πάρα πολύ ανάγκη για να μπορέσει το σωματείο θα καλύψει της ανάγκες του δεν θα μπορούσαμε όμως σε κανένα λόγο να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία τον συνανθρώπων μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Νέος Σαμψών σεβόμενος την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας αποφάσισε για φέτος να μην διοργανωθεί χοροεσπερίδα στον Στύλο. Μπορεί την εκδήλωση να την έχει πάρα πολύ ανάγκη για να μπορέσει το σωματείο θα καλύψει της ανάγκες του δεν θα μπορούσαμε όμως σε κανένα λόγο να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία τον συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε να πάνε τα πράγματα καλύτερα στο μέλλον έτσι ώστε να μπορέσουμε και πάλι να διοργανώσουμε με ασφάλεια την καθιερωμένη χοροεσπερίδα μας, που έχει γίνει πλέον θεσμός στα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad