Ο νέος είναι ωραίος…

Νέος Κισσαμικός | 8 Νοεμβρίου 2020, 20:42

Μία από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στο ξεκίνημα των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χανίων είναι ο Νέος Κισσαμικός.

Η διακοπή ελέω πανδημίας βρίσκει την ομάδα του Καστελίου να έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή εκκίνηση στα πρώτα πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου και είναι αήττητη.

Ειδικότερα, στην παρθενική του παρουσία στην Β’ ΕΠΣΧ και μέσα σε πολύ λίγες αγωνιστικές, ο Νέος Κισσαμικός βρίσκεται να πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας μάλιστα στον πάγκο, τον νεαρότερο προπονητή της κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Βεστάκη, που ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία πρώτης ομάδας, έχοντας δείξει βέβαια τα δείγματα γραφής του τα προηγούμενα χρόνια, σε επίπεδο Ακαδημιών.

O Λευτέρης Βεστάκης από το ματς της πρεμιέρας στη Σούδα.

Η ομάδα ξεκίνησε τη χρονιά με τη νίκη πρόκριση επί της Ιωνίας 2000 για το Κύπελλο ΕΠΣΧ.

Εκτοτε, ακολούθησαν τέσσερα ματς πρωταθλήματος, με δύο νίκες (Ροδωπού, Νέο Σαμψών) και δύο ισοπαλίες (Ποσειδών Τσ., Ιωνία 2000), με τον Νέο Κισσαμικό να φιγουράρει στη 2η θέση, με 8 βαθμούς, πίσω από τα Απτερα που έχουν το απόλυτο.

Πέραν όμως της πορείας, το κέρδος του συλλόγου είναι ουσιαστικά διπλό…

Και αυτό διότι ο κορμός της ομάδας απαρτίζεται κυρίως από “δικά” της παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, μαζί με κάποιες ελάχιστες αλλά σημαντικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, όπως εκείνες των Ηλία Θεοδωράκη και Αλέξανδρου Καστρινάκη από την Υρτακίνα.

Η διακοπή της σεζόν βρίσκει τον Νέο Κισσαμικό ουσιαστικά στην καλύτερη φάση του και μένει να φανεί κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό του πρόσωπο, όταν αρχίσει ξανά η δράση…

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Rabona ad