Ο ΝΑΟ Σούδας για τη 2η θέση στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης και την επίσκεψη Ντούσκου

Υγρός στίβος 15 Σεπτεμβρίου 2021, 20:24

Τον απολογισμό για την συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου στη β’ φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας κάνει ο ΝΑΟ Σούδας.

Επίσης, γίνεται αναφορά στο ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου του χρυσού Ολυμπιονίκη, Στέφανου Ντούσκου και της ασημένιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ευαγγελίας Αναστασιάδου.

Για το αγωνιστικό μέρος τονίζεται ότι η παρουσία του ΝΑΟ Σούδας στη διοργάνωση έγινε «με μεγάλη επιτυχία», ενώ ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Στέφανο Ντούσκο και την Ευαγγελία Αναστασιάδου.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΑΟ Σούδας αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το ΝΑΟ Σούδας και η 2η Φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Μαυροχωρίου και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά παρόλο που την τελευταία ημέρα οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Στην 2η Φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας ο ΝΑΟ Σούδας κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο.

Συγκεκριμένα για τον ΝΑΟ Σούδας:

• Πρώτη πανελλήνια νίκη – χρυσό μετάλλιο: Διπλό σκιφ παίδων ανάπτυξης Καμαλεδάκης Ιωάννης – Καυκαλάκης Χάρης

• Δεύτερη πανελλήνια νίκη – χρυσό μετάλλιο: σκιφ κορασίδων ανάπτυξης 2007-2008 Μουταφίδη Δέσποινα

• Τέταρτη πανελλήνια νίκη στο σκιφ κορασίδων 12 με την μικρή μας Ελπίδα Σκούνακη.

• Πέμπτη πανελλήνια νίκη στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Ρηγάκη Ελένη και Μουταφίδη Ελένη.

• Εβδομη πανελλήνια νίκη στο διπλό σκιφ παίδων με τους νέους μας αθλητές (μόλις 2 μήνες πλήρωμα) Παναγιωτάκη Σπύρο και Καλφάκη Παναγιώτη.

Επίσης πολύ καλή παρουσία και σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλήτριες μας, Καλλινίκου Ρένια και Παπαδοπούλου Μαριάννα καθώς και οι Βαγιόκας Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωακείμ.

Τον τίτλο του πολυνίκη της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης κατέκτησε ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης, ενώ ο ΝΑΟ Σούδας (για πρώτη φορά στην ιστορία του) κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη.

Οι έντονες στιγμές και οι συγκινήσεις όμως δεν σταμάτησαν στους αγώνες.

Ο ΝΑΟ Σούδας είχε την χαρά να διοργανώσει μια μικρή τελετή βράβευσης στον χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο και την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Ευαγγελία Αναστασιάδου οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Όμιλό μας την προηγούμενη Τετάρτη, συνομίλησαν αλλά και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τόσο των αθλητών-αθλητριών μας καθώς και των γονέων και προπονητών μας.

Στέφανε και Ευαγγελία ευχαριστούμε!!!!!

 

JoyMachine

Rabona ad