Ο… μυστικός στόχος στο Καστέλι!

Χανιά | 6 Μαρτίου 2016, 21:51

Το "διπλό" για τον Κισσαμικό μέσα στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού είναι το τέταρτο για φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ! Είχαν προηγηθεί αυτά σε Περιβόλια, Πάτρα και Καρδίτσα.

Μία ημέρα μετά την σπουδαία λοιπόν νίκη επί της ομάδας του Τίμου Καβακά, το κλίμα στο στρατόπεδο του Κισσαμικού είναι το καλύτερο που θα μπορούσε μετά από αυτή τη σημαντική επιτυχία, να σημειωθεί ένα πολύ μεγάλο “διπλό” σε μια από τις παραδοσιακά πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Ο Κισσαμικός… άντεξε κι ειδικότερα η άμυνά του, στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι από ένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου και μετά όταν στόχευσαν στην ισοφάριση, για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι το μεγάλο “όπλο” αυτής της ομάδας είναι η άμυνα της η οποία εξακολουθεί να δέχεται πάρα πολύ δύσκολα γκολ. Μια άμυνα που διατηρεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο βαθμολογικά και αγωνιστικά φέτος τον Κισσαμικό, ο οποίος εδραιώνεται στην 6η θέση αυτή τη στιγμή της βαθμολογίας, στο ματς με τη Λαμία θα διεκδικήσει την 5η και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ κοντά μέσα στην τετράδα, που αν και δεν το… φωνάζουν στο Καστέλι, είναι ο μυστικός στόχος που έχει τεθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς… 

Estrella
/psiloritischania