Ο Μπουζάκης στη διοίκηση

Χανιά | 22 Ιουλίου 2017, 13:18

Ενας γνωστός Χανιώτης εντάσσεται στο τιμ των συνεργατών για τον Αντώνη Ροκάκη στη διοίκηση του Κισσαμικού. Πρόκειται για τον Λευτέρη Μπουζάκη.

Ο Μπουζάκης συνδέεται με φιλία με τον επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας από το Καστέλι, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί λόγοι που εντάσσεται στην “οικογένεια” του Κισσαμικού.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, που μεταξύ άλλων σημειώνει ότι, «έχει μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο», είναι η εξής:

Νέο μέλος στην οικογένεια του Κισσαμικού

Μετά την απόφαση της διοίκησης του Κισσαμικού για μετακόμιση στα Χανιά έχει μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα πλαίσια της περαιτέρω διοικητικής στελέχωσης στην οικογένεια του Κισσαμικού εντάχθηκε ένα νέο μέλος, ο Λευτέρης Μπουζάκης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Χανιά στον χώρο της χρυσοχοΐας και αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων.

Ο κ. Μπουζάκης έχει πολυετή ενασχόληση με τον αθλητισμό, τόσο ως πρωταθλητής της Άρσης Βαρών και μέλος των Εθνικών ομάδων, όσο και ως ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες των Χανίων, έχοντας διατελέσει και παράγοντας.

Estrella
/psiloritischania