Ο Μπαστάκης 5ος καλύτερος προπονητής του κόσμου

ΕΠΣΡ | 28 Φεβρουαρίου 2023, 22:46

Σημαντική διάκριση για τον Γιώργο Μπαστάκη ο οποίος αναδείχθηκε πέμπτος (5ος) καλύτερος προπονητής του κόσμου για το περασμένο έτος (2022) στο μίνι ποδόσφαιρο (mini football).

Ο Κρητικός τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου και προπονητής της Ελληνικής ομάδας mini football κατέκτησε μία σπουδαία διάκριση, με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου να τον συγχαίρει μέσω ανακοίνωσης:

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, το ΔΣ της ΕΠΣΡ και όλη η αθλητική οικογένεια θα ήθελε να ΣΥΓΧΑΡΕΙ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΜΠΑΣΤΑΚΗ Γεώργιο για την ανάδειξη του σε 5ο καλύτερο προπονητή στον κόσμο για το mini Football μετά και από την εξαιρετική πορεία ως Ομοσπονδιακός τεχνικός με την Εθνική Ομάδα στο Socca 2023 στην Βουδαπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αποτελεί ΤΙΜΗ ΜΑΣ η παρουσία του κ. ΜΠΑΣΤΑΚΗ στα Ρεθυμνιώτικα γήπεδα ως ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ και πρώην Ενωσιακός τεχνικός των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΡ, προσφέροντας με τις γνώσεις, την μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό του στο γενικότερο φάσμα του ποδοσφαίρου μας.»

Estrella
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad