Ο Μπαΐροβιτς είναι μόνο η αρχή…

Χανιά | 12 Ιουνίου 2021, 13:57

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς αποτελεί την απαρχή της μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα των Χανίων. Ο γεννημένος στη Σουηδία με ρίζες από τη Σερβία επιθετικός αποτελεί έτσι το… νούμερο 1 "χτύπημα" της χανιώτικης ομάδας και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια…

/Bella Pizza

Η μεταγραφή του Μπαΐροβιτς ουσιαστικά πιστοποιεί για τα Χανιά αυτό το οποίο έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό για τις μεταγραφές από το “ψηλό ράφι” που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η ομάδα αυτό το καλοκαίρι στην προσπάθεια που θέλει να χτίσει εν όψει της επόμενης χρονιάς για μια πρωταγωνιστική πορεία στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Μπαΐροβιτς μπορεί την προηγούμενη σεζόν να μην είχε ίσως την αποδοτικότητα που τουλάχιστον είχε φανερώσει στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού, από την άλλη η αξία του 26χρονου επιθετικού είναι δεδομένη και κρίνεται σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση της χανιώτικης ομάδας. Ενας παίκτης που έβαλε την σφραγίδα του ουσιαστικά για λογαριασμό του Παναιτωλικού, μετρώντας συνολικά στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στο Αγρίνιο, 44 συμμετοχές και 13 γκολ στην Σούπερ Λιγκ και στο Κύπελλο.

Μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η συνέχεια για τα Χανιά, τα οποία στοχεύουν στην απόκτηση κι άλλων ποιοτικών παικτών σε όλο τον κορμό.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad