Ο Μουντάκης της Λαμίας στο athlitiko: Κανείς δεν έπεσε και κανείς δεν σώθηκε από την 9η αγωνιστική

Πλατανιάς | 30 Οκτωβρίου 2017, 21:57

Ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας, Γιώργος Μουντάκης, με δηλώσεις του στο athlitiko μιλά για τον Πλατανιά αλλά και τον Αντώνη Κοκκαλά. «Ολες οι ομάδες θα περάσουν κρίση. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάς. Δε νομίζω ότι ο Πλατανιάς θα πέσει κατηγορία», τονίζει μεταξύ άλλων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του Μουντάκη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και γίνονται λίγες μονάχα ώρες μετά το παιχνίδι που προηγήθηκε στη Λαμία για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ενδιαφέρον επίσης έχει όσα δηλώνει ο Μουντάκης για τον Κοκκαλά, που ουσιαστικά είναι αυτός που τον βοήθησε και τον εξέλιξε για αυτό που είναι σήμερα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον Γ. Μουντάκη.

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με τη Λαμία, έχοντας σαν αντίπαλο τον Πλατανιά: «Το παιχνίδι το έζησα όπως όλα τα αλλά, με τη διαφορά ότι απλά είδα κάποιους φίλους. Στην ώρα του παιχνιδιού, σίγουρα, υπάρχει αγωνία αλλά αν προετοιμάζεσαι καλά, περιμένεις το καλύτερο και με λίγη τύχη έρχεται αυτό που θέλεις».

Για το ματς και τη νίκη της Λαμίας: «Τακτικά ξέραμε ότι ο Πλατανιάς αλλάζει σχηματισμούς παίζοντας κατά διαστήματα επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δώσαμε μεγάλο βάρος στην ψυχολογία ώστε οι παίκτες μας να δώσουν το 100%. Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες λόγω των ίδιων στόχων που έχουν φέτος. Πιστεύαμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πάθος που διαθέτουν».

Για τον Πλατανιά: «Αυτή τη στιγμή όλοι ακόμα… κινδυνεύουμε. Κανείς δεν έπεσε και κανείς δεν σώθηκε από την 9η αγωνιστική. Ολες οι ομάδες θα περάσουν κρίση. Το θέμα είναι πώς τις ξεπερνάς. Δε νομίζω ότι ο Πλατανιάς θα πέσει κατηγορία».

Για την ομάδα του, τη Λαμία και το πού οφείλεται η καλή της πορεία μέχρι τώρα: «Ειναι πολύ συνδυασμοί καταστάσεων που θα μπορούσα να πω, αλλά κρατάω το πολύ καλό κλίμα που έχουμε και όπου για μένα είναι το πιο σημαντικό. Οπως επίσης υπάρχει ταπεινότητα και πολύ δουλειά».

Για την εμφάνιση του Κοκκαλά: «Χαίρομαι που καθιερώνεται στη Σούπερ Λιγκ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γι’ αυτόν. Εχει βελτιωθεί και σίγουρα με τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος πλέον. Ο,τι ζει είναι μια μεγάλη εμπειρία γι’ αυτόν… Θα μάθει να αντιμετωπίζει την κάθε στιγμή που του τυχαίνει».

Για το πρωτάθλημα: «Ισως το καλύτερο που έχω ζήσει έως τώρα. Ολοι είναι κοντά βαθμολογικά και μπορούν να πάρουν αποτελέσματα παντού. Θα έχει εκπλήξεις και θα είναι απρόβλεπτο πιστεύω».

Estrella